Washington

View listings

washington.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Washington

Fastighet till salu i Washington

Vattna från Stilla havet i väster, gränsat till Oregon i söder, i öster av staten Idaho, norrut, längs den 49: e parallella norra, med Kanada, särskilt med provinsen British Columbia

Den som bestämmer sig för att göra en investering som köper fastigheter till salu i Washington kommer att utvärdera många faktorer innan de fattar beslut.

Washington är ett Stillahavsområdet nordväst med ett territorium som inkluderar de snötäckta bergen i Cascade Range och de skogbevuxna öarna i Puget Sound. Dess huvudstad är Olympia men den största staden är Seattle. Det är känt för den livliga teknologibranschen, den animerade musikscenen och de berömda kaffebostäderna.

Washington-staten är uppkallad efter USA: s första president, George Washington, och var den 42: e staten som antogs till unionen. På den officiella tätningen och på den officiella statliga flaggan finns ett porträtt av George Washington, och det kallas ofta Washington State för att undvika förvirring med District of Columbia.

Detta nordvästra Stilla havet har tempererade regnskogar, berg och stora skogar, varför det kallas Evergreen-staten.

Det är den 18: e största staten i landet och den 13: e mest folksamda. Det har ett klimat som varierar ganska från öst till väst för att ge ett lämpligt klimat för alla smaker.

Innan du investerar i fastigheter till salu i Washington är det bra att göra en allmän bedömning av området, arbetslösheten, rikedom, kostnaderna för byggnaderna och mycket mer.

Den har en arbetslöshet på 4,8% som har varit stabil under det senaste året och en levnadskostnad över det nationella medeltalet. Den största levnadsfaktorn kommer från fastighetsmarknaden i Washington. Hyrespriserna klargör denna punkt bra eftersom de är mycket höga.

Samma typ av kostnadsökning gäller köp av fastigheter till salu i Washington. Dessa prishöjningar är avsedda att göra 2018 till en dröm för säljare för fastighetsmarknaden i Washington 2018. Därför kan säljare förvänta sig några fördelar som under det senaste året, har huspriserna i Washington ökat med 11, 5%.

Faktorer som påverkar Washington Real Estate Market år 2018 är en fortsatt brist på bostäder för staten Washington som nästan säkert kommer att behålla efterfrågan och priserna höga medan varulagret är fortsatt lågt.

Samtidigt kan säljare av fastigheter till salu i Washington njuta av fördelen eftersom byggare försöker hitta genuina lösningar för att lösa bostadsbristen. För många stater i liknande situationer innebär detta kreativa lösningar, mindre hus och mycket mindre bostäder.

De bästa ställena att bo på fastighetsmarknaden i Washington är Seattle och Spokane, så vi utvärderar fastigheter till salu i Washington med särskild uppmärksamhet åt dessa två metropoler.

 60% av invånarna bor i storstadsområdet Seattle, och samma Seattle, som ligger i King County, har en befolkning på cirka 700 000 invånare. Det är en pulserande stad med en rik musikalisk historia och ett fascinerande urbana landskap.

Det har också en livlig ekonomi som rankas som den 11: e största storstadsekonomin i landet.

Det anses vara ett paradis för nybörjare och en stad som är mycket aktiv i ekologiska och miljövänliga metoder. Det är värd för fem stora företag, inklusive Starbucks och Amazon. Arbetslösheten för Seattle är 3,4% strax under det nationella genomsnittet.

 Spokane är den näst populäraste staden i Washington, och dess fastighetsmarknad har skett mycket bra under det senaste året. I Spokane har husvärdena ökat med mer än 12% 2017, förväntas värdet fortsätta öka ytterligare 3,6% under 2018.

Washington åtnjuter en utmärkt tid för säljare marknaden för tillfället, och alla indikatorer pekar på ett annat framgångsrikt försäljningsår för Evergreen-staten. För dem som vill sätta sitt hem på marknaden i delstaten Washington måste de veta att det inte finns en bättre tid att göra det.

  •  
    Flytta till Washington. Expatriate och bor i Washington.

    Efter att ha rest långt och långt över den amerikanska kontinenten har vi äntligen nått den viktigaste staten. Den med en unik historia som alltid representerat hela federala republiken i USA. Vi pratar om Washinton. Det amerikanska slå hjärta, idag kommer att vara huvudpersonen i vår mini guide, or ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 23038

Försäljning Hus, Washington, Snohomish County, Mukilteo, 5706 86th Place SW

10,036,751.19SEK
Försäljning
Hus

502.42 m²
Expansiva planlösning, utsökta funktioner, vältaligt inramade med panoramautsikt Sound. Nästan nya givna så många uppdateringar för detta 5 bdrm / 4 b...
Cod. 23037

Försäljning Hus, Washington, Seattle, Seattle, 2900 25th Ave W

11,702,154.28SEK
Försäljning
Hus

389.73 m²
Elegant-Contemporary! Central Glass Atrium Länkar interiören öppna ytor med rikligt med naturligt ljus. Beklädnad av brasiliansk Tigerwood, venetiansk...
Cod. 8452

Försäljning Lantgård, Washington, Olympia, Olympia, Olympia

1,505,638.15SEK
Försäljning
Lantgård

2200 m²
Vacker sex sovrum, två
Cod. 7226

Försäljning Lantgård, Washington, Spokane, Spokane, 625 Mckinnan Rd.

393,138.85SEK
Försäljning
Lantgård

900 m²
Fastigheten är ett 3 bäddsrum 1
Cod. 6603

Försäljning Butik, Washington, Seattle, Seattle, Seattle

5,846,894.81SEK
Försäljning
Butik

13600 m²
Med egendom-Good Location,
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB